Szolgálatok fiatalok között

Többnyire modern keresztyén énekekből válogatunk, de nem áll tőlünk távol a népies vagy klezmer hangzásvilág sem. Mindez attól függ, hogy milyen a színpadi felállásunk vagy éppen mit hallgatunk és mi él lélekben bennünk. Az énekeket rövid bizonyságokkal, igeverssel vezetjük be, hogy a hallgatóság a személyes érintettségünket megélhesse. Helyzeti "előnyünket" kihasználva, jó bizonyságot tenni azoknak, akik a saját korosztályunk tagjai, ismerve örömeiket és félelmeiket egyaránt. Szolgálatunkban célunk a "közönség" - zenekar közti válaszfal lerombolása és egy élő közösség egységének a megalapozása. Számtalanszor átéltük már, hogy azért mentünk, hogy adjunk és úgy érkeztünk haza, hogy kaptunk az Istentől a szolgálatban, a közösség által. Az a jó a zenekarban, hogy mindenki megtalálta benne a maga szolgálati helyét: valaki a énekhangjával, van aki a hangszerével dicséri az Istent, vannak akik az idejüket és technikai tudásukat vagy kocsijukat ajánlják és vannak akik imádkoznak mindnyájunkért.